Wij bieden 2 daagse basis cursus om vakkundig wimperstylist te worden, volgens de “one by one” techniek. U leert wimperextensions haartje voor haartje op een deskundige en vakkundige manier 1 voor 1 op een natuurlijke wimperhaar te plaatsen.
Wij werken uitsluitend met kleine groepen cursisten om zo de volle aandacht voor een ieder te kunnen garanderen. 
De dag start met een uitgebreide Theorie presentatie. Uiteraard wordt jij opgeleid met alle kennis die u als wimperstylist moet weten (plaatsing, productuitleg, verwijderen, opvullen, verschillen in materialen, salonmanagement, hygiene en zo veel meer). Na de  lunch zullen wij starten met de praktijktraining, de Gaube Kosmetik trainer plaats voordat jij zelf gaat plaatsen de wimperextensions op het model, vervolgens wordt jij compleet begeleid om zelf de wimperextensions te plaatsen. U dient dan ook zelf te zorgen voor een model.
Na de training blijft u onze cursist, Gaube Kosmetik ondersteunt en begeleid onze leerlingen ook na de training, en wij blijvend 5% inkoop korting bieden aan al onze cursisten!

Wimperextensions One by One cursus € 360,- excl. BTW
Een starterspakket inclusief (t.w.v. € 180,-)
Inhoud  Starterspakket:
1 Oefen pop
2 x Wimperextensions Max-Mix dosen One by One 
1  Lijm
1 Primer
1 Remover
1 Straight tweezer
1 Curved tweezer
1 Jadestone
1 Airblower
100 x Micro Swabs
1 Papier plakband
10X Mascara Brushes
1 Washfoam
Marketing Materiaal
2 x Eyepads
Lesboek
Certificaat

Meer informatie over deze opleding kan je opvragen door het formulier vrijblijvend in te vullen of door telefonisch contact op te nemen met onze klantenservice, wij staan je graag te woord!Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.